Sunday, July 9, 2017



Rabu July 5

Lepas grand Ward Round kami pergi ke Melabar makan bersama bos.
Balik je.. aku nak ke kedai beli air di Hosp Mart.

Jumpa member..
Member dari jauh... makan jom.
Aku :jom! Aku baru je mkan roti canai 2 keping tadi..(konon2 xkisah demi member..makan lagi pun xpe... puiii)
Member : tak apalah.. lain kali.
Aku : eh... xpe2 jom lepak lagi
( harap2 kes xpanggil lagi... 1 caeser in progress...sempat 1jam).
Member: hmm ok.jom.
Masa makan...
Aku : sikit je makan.. x best ke?
Member: ooo.. actualli saya dh breakfast juga. Haha.
Oooo...rupanya sama je thinking masing2.. ajak makan untuk sembang2 je.
Sembang pasal.. patient ko desat collapse semalam mcmne?? Kes bnyak?


Kes bermula petang..
Alhamdulillah.. dapat sembang ngan member lama juga kat kedai makan.

So, kes bermula lewat.. makanya.. habis pun lewat.
Aku post 1st call.. Memang penant giler... ntah kenapa stamina tak bagus.

btw.. AKu enjoy my OT.
Esok aku start berehat dah.. hahaha..

Melepak dengan member travel dulu kini selamanya.. :P
Hopefulli.

Melepak dengan beliau ni.. banyak buka minda aku.. Sembang pasal dunia..
Bagus lah dia.
Aku respect ILMU dan peribadinya.
nampak biasa-biasa je tapi ada versatile.

Apapun... bila dia dapat break my great wall.. beliau memang good person.
Aku ni bukan berkawan pun dengan orang sembarangan...
sampailah aku boleh letak kepercayaan.

pergh.. pas ni.. dia dah nak pindah tempat keje....
stress siut kehilangan memebr lepak!!

No comments: