Sunday, July 16, 2017

Pelvic Course : 10 and 11 July 2017

Alhamdulillah..


Naik dari cuti.. Isnin lalu 10hb, terus bekerja untuk course.
Clinic pun ada patients
Ward round pun aku buat dengan bos.. Ko tak payah tanya.. aku datang 7.40am.. bos dah start round... confirm tak tau kes... hahaha

Apapun.. chill je..

Day 1
petang sesi praktical.. tetiba aku incharge Pelvic Station.
" ustad... tolong start dulu" Pak Talib call dan minta aku teruskan..

Aku mcam.. apakah??
hahaha
study laju2 dan terus mulakan ajaran. Nasib banyak pengalaman dalam pelvic ni..
Ok lah.. ALhamdulillah.
Walaupun masih tak power.. tapi.. boleh lah...





Day 2

Petang session:
" ustad, tolongkan saya SPINE pedicle screw... saya ada meeting"
aku macam " Bos Talib!!!!!!!!!!!!!!! hahaha tolong jangan buat lawak.."

Aku memujuk MC menjemput 2 specialist baru untuk join pedicle screw
Sebab aku MO je.. diorang pakar dah.. mesti banyak pengalaman in operation spine.

Malangnya semua pakar baru.. dua orang tu takut nak bagi ucapan dan briefing spine station pedicle screws..
terpaksalah aku memulakan station yang agak gempak ni.
tapi biasalah.. tiada siapa pandang.. Mo je.
hahaha
cuma aku bangga SPine surgeon TRUST in me.
Walaupun aku tak power.. but beliau masih izinkan aku join kes beliau.


Ni Poster aku buat.. Banner.
Mantap x??? hahahah

Aku letak lukisan aku dalam  banner tu.



No comments: