Wednesday, July 30, 2014

Raya 2014



Alhamdulillah...

tahun ini, saudara kami pulang ke kampung semuanya.
Terbaik.
Semuanya sangat sporting.....


Akhirnya, penyatuan kami berjaya dilakukan... khuatir,... suatu ketika dulu aku sangat bimbang akan terpisah kami semua kerana kerjaya dan haluan masing2..

tetapi... buat masa ini, kami masih ada muafakat dan kesamaan untuk terus bertemu.
Pelbagai usaha dilakukan untuk mengeratkan ukhwah kami....

yup...

Ini gambar cucu, (sepupu sepapat ) aku... orite!!

Monday, July 28, 2014

Karya raya

Ucapan paksa rela oleh semua HO Hosp Segamat.. hihii to my specialist... Semoga bahagia.

Ini adalah doa untuk mereka yang dizalimi

Akhirnya.. Karya last minutes Kad Raya..from aku... hmmmm Motor jadi bahan... Mesejnya... Hidup umpama roda.

akhir ramadhan 27 hb Julai 2014






Saturday, July 26, 2014

Berbuka Puasa di Hotel...



Alhamdulillah...

Sempena bula Ramadhan, banyak amjlis berbuka puasa.... dianjurkan di Hotel.

My first Buka Puasa, di Hotel Philea,8 Julai... Melaka.
Best.. suasana sangat indah.
masa ni aku bersama my Ho, wah.. so best melepak.. bersama dengan bos.














Next , 2nd Berbuka Puasa di Bayview Hotel. Melaka.
3 bintang.. hmmm komennya.. makanan tak berapa best.. kecewa gak.. even makanan simple pun rasa tak sesedap mana.

 





3rd place :  20 Julai...Equitorial Hotel.
Better...

                                        

                                       


4th : 21 Julai... Hatten Hotel.. Best! but Philea is better.








Sillhoutte...

All of me




Yang ke-5 dan ke-6, 22 Julai 2014.. dan 23 Julai..

VIP Segamat Hotel...

boleh lah.. masa ni company
-orthoplus
- Synthes..(kedekut) hihihi


i like them all


Machoo r..

Friday, July 25, 2014

Cerita Aku dan HO




Alhamdulillah... setelah dua bulan diberi amanah menguruskan Houseman orthopaedic di Hospital Segamat... banyak yang aku belajar.

At least, i have continously fren to buli dan dibuli.. aku pun kena buli juga... setelah membuli.. sigh...
nasib...

Macam-macam ragam manusia.

All the best guys!

Dr D EZW, from Kluang...kalau dia Muslim.. he is Ustad kot..  Knowledge pasal agama sangat bagus..


Majlis perpisahan dr L.. ke Medical


my big bosss